Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kósa Kolos
Cikk
MME
A bundás húsok a magyar konyhaművészet tartóoszlopai, olyan ízletes fogások, melyeknek hatalmas a rajongótábora. Egyesek el sem tudják képzelni a vasárnapi ebédet rántott hús nélkül, mások pedig mindent is bebundáznak.
Videó
A mátrai borzaska sokkal több, mint egy rántott hús. A krumplis bundába panírozott hússzeletek sokak kedvence, pláne jó sok tejföllel megkenve, reszelt sajttal megszórva. A borzaskát egyaránt elkészíthetjük sertésből, vagy szárnyasból.
Wagensommer Alexandra
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!