Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Fotó/Videó: Horváth András
Döglesztő hőség ide, vagy oda, a nyárban az a jó, hogy végre kiköltözhetünk a szabadba és sorra főzhetjük bográcsban kedvenc ételeinket. Mi most egy klasszikus bográcsgulyással készültünk nektek, amit még a kezdők is könnyűszerrel rotyogtathatnak a szabad tűz fölött. A végeredményre nem lesz panasz, csak a receptet kövesd figyelmesen.
Csilla
Itt a tavasz, irány a kert! Elő a bográccsal, kezdődhet a szabadtéri főzés. A kerti bográcsozás igazi társasági program. Mindenki elégedett lesz a bográcsban főtt étellel, ha alaposan felkészülve fogunk a főzésnek.
Lilalicsi
WM
Bár grillezni, bográcsolni, tárcsán sütni egész évben lehet, azért az igazi grillszezon mégiscsak a kora nyárral indul. Minden, amit a szabadtűzi fűzésről tudni érdemes. Második rész.
Újra ránk tört a nyár, remélhetőleg sokan töltitek pihenéssel, nyaralással ezeket a napokat, de azért talán ránk is szenteltek némi időt! Pasi társaim is nyaralnak, Dzsafi a Balatonban áztatja mackós alkatú habtestét (vélhetően emelkedett is a tó vízállasa), Nord barátom pedig közös, németországi ismerőseinkkel növeli az ország egyébként sem alacsony sörfogyasztását.