Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A tavaszi íz- és illatkavalkád egyik megkerülhetetlen eleme a bodza, amelyből a leggyakrabban házi szörpöt készítünk, de süthetjük palacsintatésztába és felhasználhatjuk különféle süteményekhez és krémekhez is. Íme 11 kihagyhatatlan bodzás finomság, amit a szezonban mindenképpen el kell készítened!
Videó
Az Ide Süss! 5. évadában nemcsak a fődíjért, hanem a Mindmegette.hu különdíjáért is versenyeztek az amatőr cukrászok. A nagy sütiversenyben Nagy Szandra lett a Mindmegette különdíjasa, így 10 mennyei desszertet készíthet el olvasóinknak. Jöjjön most egy ízig-vérig tavaszi recept, egy nagyon egyszerű, citromos-bodzás kevert sütemény, habkönnyű "kócos" fehércsokis krémmel - imádja majd a család!
Orbán - Marosi
Egyre erőteljesebben kezd sütni a nap, így egyre többször érezzük, hogy jól esne valamivel lehűteni a szervezetünket. Elsőre a legtöbben talán egy jó korsó sörre vagy egy pohár fröccsre gondolnak. Viszont, ha alkoholmentes italban gondolkodunk, az egyik legjobb fegyver a szörp. Például a bodzaszörp.
Jakab Éva
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója megmutatja, hogyan hülyíti meg az eperlekvárt - ezúttal bodzával, de további tippeket is ad, arra nézvést, hogy mivel lehet még, az amúgy is tökéletes eperízt feldobni!
Morzsálós Mirza
PATAKY KRISZTINA
Kard Sándorné
Dr.Gondek Károlyné