Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Mutatunk három egyszerű és hasznos eljárást, amelyek hazánkban kevéssé ismertek, pedig számos étel elkészítését megkönnyítik.
Mutatunk nektek tíz főzéshez használt alapfogalmat, amikkel érdemes tisztában lenni, ha gyakran sürögtök-forogtok a konyhában. Ti hányat ismertek közülük?
Videó
Milyen is az, amikor julienne-re van vágva a répa? És pontosan hogyan kell kockára vágni? Mi az a blansírozás, a konfitálás, és hogyan posírozzuk tökéletesre a tojást? A ma induló háromrészes, a Culinary Institute Europe-pal közös videósorozatunkból most mindezt megtudhatod - sőt, még sokkal többet is! Jöjjön 3 fontos eljárás, ami forró vízzel készül!
Török Zsuzsa
Nem állítjuk, hogy ez a világ legizgalmasabb zöldsége, viszont változatosan felhasználható. Próbáld ki a fortélyokat, hogy megszeresd a karfiolt vagy finomabbá tehesd a megszokott ételeidet!