Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Zöldbabot már egész évben tudunk venni fagyasztott, vagy konzerv formájában, de nincs jobb a nyári friss termésnél. Ha pedig már van egy tál friss zöldbabunk, miért ne csinálhatnánk főzeléket? Íme néhány variáció, joghurtosan, tejfölösen, fasírttal, pörkölttel.
Videó
A szezonális alapanyagoknál nincs jobb: finomak, olcsók és könnyen hozzáférhetőek, így érdemes kihasználni egy-egy zöldség és gyümölcs beérési idejét. Németh Ádám, a Konyhafőnök negyedik szériájának nyertese, a Mindmegettén induló sorozatában megmutatja, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló készletekből gyorsan és egyszerűen isteni ételeket varázsolni. Gyertek velünk Ádám konyhájába: ma egy igazi nyári klasszikus, a zöldbabfőzelék került sorra, házi bélszínroló feltéttel!