Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
SÁNDOR ADRIENN
MME
Cikk
Ha szóba kerül a palacsinta, általában a vasárnapi tartalmas leves utáni desszertre asszociálunk. Pedig vannak olyan változatok, amelyek önálló fogásként is megállják a helyüket, például vacsorára – ezeket válogattuk össze.
Fanny Konyha
Fotó/Videó: Nagy Anita
Sokszor a legnagyobb desszertrajongók sem bánják, ha a palacsinta nem valamilyen édes töltelékkel kerül a tányérukra. A bakonyi változata pont ilyen, hiszen azon túl, hogy a gombás tölteléknek köszönhetően akár főételként is tálalható, még a vegetáriánusok, vagy a böjtölők is nyugodt szívvel fogyaszthatják.
Kihagyhatatlan recepteket hoztunk! Ha te is rajongsz a házias ízekért, akkor próbáld ki ezeket a fogásokat. Hétvégén akár sólet, bakonyi palacsinta vagy pásztortarhonya is kerülhet az asztalotokra.