Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
Stern Ágnes
Mosogatni nem bonyolult, ám mégis hajlamosak lehetünk elkövetni bizonyos hibákat, függetlenül attól, hogy mennyire vagyunk tapasztalt háziasszonyok.
MME
A Redditen kalandozva bukkantunk arra a katasztrofális állapotokat bemutató fotóra, amin egy hatalmas pusztítást végző turmixgép látható, tetejével a plafonba fúródva. Az eredeti kép feltöltőjét sajnos nem találtuk meg, így további részleteket nem tudunk a történtekről. Miután veletek, Mindmegette olvasókkal is megosztottuk ezt a peches pillanatot, megállás nélkül ostromoltatok bennünket a hasonlóan tragikus, balszerencsés konyhai élményeitekkel.
Előfordul, hogy az otthon készített ételek sokkal kevésbé egészségesek, mint gondolnánk. Ennek az az oka, hogy sokszor rengeteg plusz kalóriát adunk hozzá az ételekhez anélkül, hogy tudnánk róla, vagy épp olyan fontos tápanyagokat hagyunk elveszni belőlük, amire a szervezetünknek nagyon is szüksége lenne. Ha a következő bakikat rendszeresen elköveted főzés közben, ne csodálkozz, hogy felszaladnak rád a plusz kilók!
A mikrohullámú sütő használata pofonegyszerű. Csak berakod a melegíteni kívánt ételt néhány percre, és utána eheted is a forrón gőzölgő menüt. Azonban van néhány baki, amit szinte mindenki elkövet mikrózás közben. Íme, a lista!
Ha a következő tippeket betartod, akkor nyugodtan hátradőlhetsz, mert az ünnepi vacsora valószínűleg olyan tökéletes lesz, mint ahogy megálmodtad! Csak néhány apróságra kell figyelned, és nem lesz okod az aggodalomra!
A főzés néha rizikós. Amikor azonban valaki már a melegszendvics sütése közben is képes felgyújtani a konyhát, akkor ideje beiratkozni egy főző tanfolyamra. Heti kedvenc konyhai bakink képekben!