Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Bár ennek nincs hivatalos dátuma, de november közepe tájékán elkezdődik az aprósütemény-szezon. Ennek az időszaknak az egyik nagy kedvence a hókifli, amit sokan, sokféleképpen készítenek: van, aki mandulaliszttel, van, aki lekvárral vagy dióval töltve és van, aki gesztenyével tölti, de dióval szórja. Ami közös bennük az az, hogy még langyosan porcukorba forgatják őket, amitől úgy néznek ki, mint egy hófödte domboldal, amiről ez a sütemény a nevét kapta. Mutatjuk a legizgalmasabb variációkat!
Mutatósak, illatosak, omlósak, könnyen elkészíthetők, és jól záródó dobozokban sokáig elállnak. Készítsünk karácsonyi aprósüteményeket, amiket selyempapírral bélelt díszdobozokban akár el is ajándékozhatunk! Következzen a 12 legomlósabb, legfinomabb, top kedvenc karácsonyi süti!