Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Ez a laktató krumplis tészta, a dödölle valaha a szegények eledele volt, hiszen alapvetően csak krumpli és liszt kellett hozzá - ma már a legmenőbb éttermekben szolgálják fel köretként. Következzen most az autentikus alaprecept, és egy nagyon fontos jótanács, amit érdemes megszívelni, ha igazán jó dödöllét szeretnénk készíteni.
Török Zsuzsa
Ezt a sokféle süteményhez használható alaptésztát mindenki szereti, és bár egyszerűnek tűnik a készítése, van néhány buktató. Bármelyik receptet követed is a sok közül, ezekre figyelj, hogy ne rontsd el!
Tésztáz főzni mindenki tud - gondolhatnánk, ám sokszor mégsem sikerül az olaszoktól megszokott finom tésztát elkészíteni. Hogy miért? Mert olajat öntünk a főzővízbe, vagy mert leöblítjük a tésztát? Tésztafőzési technikák: al dente és minden, amit tudni érdemes!