Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cigánypecsenye szalonnával

MME MME
1 4.7/5
30 perc
egyszerű
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kicsontozott karajszeleteket kiklopfolom, majd picit megsózom. Ahány szelet karaj, annyi szalonnát vágok (körülbelül fél cm-es legyen). Bevagdalom, és teflon serpenyőbe teszem, majd megsütöm. Amikor kész, kirakom egy tányérra. A karajszeleteket picit megtörlöm, és beleteszem a szalonna zsírjába. Kis lángon mindkét oldalát megsütöm. Amikor kész, kiveszem a húst egy tányérra, a szalonna zsírját összekeverem a fokhagymával (vagy a fokhagymakrémmel), majd a húsra kenem. Utána rárakom a kisütött szalonnát. Sült krumplival tálalom.

Megjegyzés

Ha fokhagymakrémet használok, akkor nem sózom be a húst, mert a krém nagyon sós. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss