A fokhagymákat lereszeljük, majd hozzáaadjuk a sót, a borsot, a fűszerpaprikát, a mustárt és az olajat. Jól összekeverjük és bekenjük vele a húsok mindkét oldalát. Egymásra pakolva egy tálba helyezzük őket. Lefóliázva a hűtőbe tesszük pácolódni egész estére. Akinek nincs ideje pácolhatja 1-2 órát is, de jót tesz neki, ha egész éjjel áll ebben a pácba!
A szalonna zsírját kisütjük és ezen sütjök meg a húsokat, ennek hiányában, olaj és kevés zsír keverékén is kisüthetjük őket. Mielőtt beletennénk a serpenyőbe a hús szeleteket, takarékra vesszük a lángot. A húst oldalanként fedő alatt 1-2 percig, majd fedő nélkül további 4-5 percig sütjük. Nem szabad túl sütni, mert akkor kemény lesz! Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk!