Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cigánypecsenye

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tarját vékonyabb szeletekre vágjuk, zúzott fokhagymával bekenjük, kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az őrölt pirospaprikával. Pihentetjük kb. 30 percig.
  2. Serpenyőben kisütjük a taréjosra, vagy csíkokra vágott szalonnát. Kiszedjük, kevés olajat öntünk a szalonna zsíradékhoz, majd a hússzeletek mindkét oldalát megsütjük.
  3. Sült krumplival vagy tejfölben sült újburgonyával, savanyú káposztával,csemege uborkával, szalonnával tálaljuk.

15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>>

AZ ÖT LEGFINOMABB HÁZI PÁC, HA TARJÁT GRILLEZNÉL >>>

SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL - VÁLOGATÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss