Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cigánylecsó bográcsban

75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zsírban pirosra sütöm a szalonnát, ezek után beleteszem a hagymát, és addig dinsztelem, amíg egy kis színe lesz. Beleteszem a húst, piros kérget sütök rá. Hozzáteszem az előzőleg megmosott és vékony karikára szeletelt paprikát, megvárom, míg összeesik, és hozzáadom a cikkekre vágott és előzőleg héjától megszabadított paradicsomot. Sózom, borsozom, kis vizet öntök rá, és fél órát főni hagyom.

A káposztát vékonyra szeletelem, és a fél óra elteltével hozzáadom a bográcsban lévőkhöz, addig főzőm, amíg megpuhul és a levét szépen elfőtte, ízlés szerint ismét sózom, borsozom.

Ezek is érdekelhetnek