Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Churros egyszerűen

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vizet, a vajat, a cukrot és a sót egy kisebb, nyeles edényben, lassú tűzön összeforraljuk.
  2. Ha elolvadt a vaj és a cukor, beleöntjük a lisztet, és gyors mozdulatokkal addig keverjük, amíg összeáll, majd lehúzzuk a tűzről, és 10-15 perc alatt langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a tojást, majd a nyers tésztát habzsákba töltjük.
  3. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a habzsákból kinyomva, egy olló segítségével kb. 10 cm-es csíkokat vágunk bele, és minden oldalon aranybarnára sütjük.
  4. Amikor kisült a churrosunk, még melegen fahéjas cukorba forgatjuk, és még langyosan tálaljuk. Olvasztott csokiba mártogathatjuk.

    LEKVÁRRAL TÖLTÖTT TOLÓFÁNK (CHURROS) >>> 

    FARSANGI, CSÖRÖGE, KÉPVISELŐ ÉS TÚRÓ -  FÁNKOK, MINDEN MENNYISÉGBEN! >>

    ISTENI FÁNKOK A NAGYVILÁGBÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss