Elkészítés: Az olajon megpirítjuk az apróra vágott póréhagymát. Amikor megfonnyadt, hozzáadjuk a húst, és tovább pirítjuk, majd enyhén sózzuk. Ha a levét elfőtte, felöntjük a 3,5 dl vízzel elkevert KNORR Mexikói chilis bab Rafinériával. A felkockázott kaliforniai paprikát és a lecsöpögtetett kukoricát és vörösbabot hozzádobjuk, s néha megkeverve, fedő alatt megpároljuk. A kész chilit a tortillákba töltjük. Reszelt sajttal megszórjuk és feltekerjük, majd enyhén olajozott tepsibe rakjuk hajtással lefelé, végül 3-5 perc alatt az előmelegített sütőben átforrósítjuk.
Tipp: A tortilla lapokat száraz serpenyőben forrósítsuk át (de ne piruljon!), így könyebben feltekerhető!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre