Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Chilis tarja sült hagymával

120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük 1 órára. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk.

A vöröshagymákat megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra vágjuk. A hagymakarikákat lisztezzük, és bő, forró olajban kis adagokban ropogósra sütjük, majd szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük.

A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük.

Zöldséges rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss