Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Chilis Mac and Cheese

45 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megolvasztjuk a vajat egy nagy főzőedényben. Hozzáadjuk a darált marhahúst (lehet sertés is), folyamatosan kevergetjük, és fehéredésig pároljuk (kb. 5-6 perc).
  2. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, és hozzáöntjük a konzerves paradicsomot. Alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a száraz szarvacska tésztát, a vizet, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Lefedve kb. 10-12 percig főzzük. Ez idő alatt egyszer átkavarjuk.
  4. Mikor már szinte kész (azaz megpuhult a tészta), hozzákeverjük a lecsepegtetett babot és a reszelt sajtot. Utólag ízesítjük, ha szükséges. Végül letakarva hagyjuk még állni 4-5 percig.
  5. Petrezselyemmel (lehet szárított is) megszórva azonnal tálalhatjuk. (A maradékot légmentesen lezárva, hűtőszekrényben 4 napig tárolhatjuk.)

    Ajánljuk még:
    11 VILLÁMGYORS TÉSZTA, AMIT HOME OFFICE ALATT IS ÖSSZEDOBHATSZ>>> 

    9 CSILIS BAB RECEPT, AMIT EGY MEXIKÓI IS BOLDOGAN FALNA!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss