Elkészítés: A tarjaszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk és befűszerezzük. A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük.
A hússzeleteket kevés olajon serpenyőben szép pirosra sütjük.
A hagymakarikákat lisztezzük, és bő, forró olajban kisütjük. Egyszerre csak keveset tegyünk az olajba. Szűrön lecsepegtetjük.
A tojásokból tükörtojást sütünk.
Tálaláskor a flekkent a sült hagymával, a tükörtojással és tetszőleges körettel kínáljuk. Zöldborsós rizst készítettem hozzá, de bármilyen körettel finom! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre