Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Chilis bab V.

45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát felkockázom, és az étolajon megdinsztelem. Beleteszem a darált húst, és addig sütöm, amíg a hús elkezd pirulni, ezután kevés vízzel felöntöm és megsózom. Puhára párolom (kb. 20 perc), kevés vizet többször öntök rá. Ezután a konzervek tartalmát egy szűrőbe teszem, átmosom, lecsöpögtetve teszem a húsra. Hozzáadom a paradicsomlevet és az ajvárt, majd a fűszereket, és jól összefőzöm. Jó étvágyat!

Megjegyzés

Friss kenyérrel az igazi. Én imádom az ajvárt, ezért próbára tettem bele, és nagyon finom lett vele. Ha nem tartasz otthon vagy nem szereted, pirospaprikakrémet tegyél bele helyette.
- amargoka

Ezek is érdekelhetnek

Friss