Elkészítés: Az olajon megdinszteltjük az apróra vágott hagymát, a fokhagymát és a babérlevelet. Hozzáadjuk a darált marhahúst, addig sütjük, amíg a levét elforrja. Hozzákeverjük a paradicsompürét, azzal is jól átsütjük, hogy megpörzsölődjön. Folyamatos kevergetés mellett hagyni kell, hogy oda-odakapjon, majd kevés vörösborral felöntjük, megvárjuk, amíg megint odakap, akkor újra felöntjük kevés vörösborral. Ezt a folyamatot többször megismételjük. Felaprítva hozzáadjuk a paprikát, a konzerveket a levükkel együtt, a ketchupot és a fűszereket. Fél órát főzzük, és forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre