Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A húst megmossuk, majd apró darabokra vágjuk vagy ledaráljuk. A chili paprikát kimagozzuk, megmossuk és felaprózzuk. A póréhagymát megmossuk, és vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: A hagymát üvegesre pároljuk az olajban, majd hozzáadjuk a húst és elősütjük. Hozzákeverjük a paradicsomot, a babot, a chilit, a köménymagot és a mézet. Fedő alatt, lassú tűzön 1 és 3/4 órán át főzzük. A póréhagymát negyed órával az étel elkészülte előtt hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre