Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Chili con carne II.

MME MME
3.6/5
120 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A húst megmossuk, majd apró darabokra vágjuk vagy ledaráljuk. A chili paprikát kimagozzuk, megmossuk és felaprózzuk. A póréhagymát megmossuk, és vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: A hagymát üvegesre pároljuk az olajban, majd hozzáadjuk a húst és elősütjük. Hozzákeverjük a paradicsomot, a babot, a chilit, a köménymagot és a mézet. Fedő alatt, lassú tűzön 1 és 3/4 órán át főzzük. A póréhagymát negyed órával az étel elkészülte előtt hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük.

Ezek is érdekelhetnek