Elkészítés: A piskótaalaphoz és a tekercshez a tojásfehérjéket habbá verjük a lassan hozzáadott cukorral. Majd hozzákeverjük a tojások sárgáját, és végül a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük, a tekercshez nagyobb méretű tepsit használjunk!
A piskótatekercset megkenjük a lekvárral, feltekerjük.
A krémhez felverjük a tejszínt, majd a 4
pohár joghurttal és a zselatinnal összekeverjük. A piskótalapra halmozzuk, elegyengetjük.
A piskótatekercset 1 cm széles darabokra felszeljük. A szeleteket a krém tetejére egymás mellé fektetjük, s még lekenhetjük baracklekvárral.
Dermedni hagyjuk pár órát, majd téglalap alakú darabokra szelve kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre