Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cézár saláta nyárson tálalva

30 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az öntet hozzávalóit beltöltjük egy csavaros üvegbe, majd alaposan összerázzuk és félretesszük. 

  2. A tejhez hozzákeverünk 2 gerezd zúzott fokhagymát.
  3. A pulykamellfilét nagyobb darabokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd belefektetjük a fokhagymás tejbe. Egy éjszakán át pácoljuk. 

  4. Sütés előtt a húsokat lecsöpögtetjük, majd a húsokat, a koktélparadicsomot, a bagettszeletet sorban a nyársra húzzuk.

Forró grillen megsütjük. Római salátaágyon tálaljuk 
az öntettel együtt.

Ezek is érdekelhetnek

Friss