hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Celebek házias konyhája: Vigyázat, Kökény Attila brassói aprópecsenyéje függőséget okoz!

A Mindmegette legújabb sorozatának negyedik részében Kökény Attila énekes vette be szerkesztőségünk konyháját, és készített egy szuper brassóit, ami elmondása szerint az egyik kedvenc étele. Már az első mozdulatoknál látni lehetett, hogy a zenész valóban nem most találkozik először a recepttel.

A Mindmegette Celebek házias konyhája sorozatából megtudhatod, hogyan áll Berki Krisztiánon a főzőkötény, vagy azt, hogy milyen csavarral teszi egészségesebbé Kocsis Korinna a rakott krumplit, múlt héten pedig Keleti Andrea kápráztatott el bennünket egy zseniálisan finom húslevessel.

Május végétől 15 héten keresztül, minden szombaton a celebeké lesz a konyha, akik házias, magyaros, vagy közönségkedvenc ételek közül válogatva főznek finomabbnál finomabb fogásokat. Tartsatok velünk és nézzétek meg, mivel készül Schobert Norbert, Horváth Gréta vagy Kiszel Tünde, miután Kökény Attila minket is lazán lefőzött a konyhában.

AKI MA FŐZ: KÖKÉNY ATTILA

Ezen a hétvégén Kökény Attila énekes ragadt fakanalat azért, hogy bebizonyítsa; nem csak a színpadon mozog otthonosan, hanem a konyhában is simán veszi az akadályokat. Mindezt kedvenc fogásával, egy brassói aprópecsenyével bizonyította. A recept természetesen nem titok, ti is bátran kipróbálhatjátok! 

Ezek is érdekelhetnek