Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Celebek házias konyhája: Vágó Piros pisztrángja spenótos árpagyöngy-rizottóval egy igazi kulináris élmény

Sorozatunkban celebek ragadnak fakanalat minden héten egészen augusztus végéig. Teszik mindezt azért, hogy bebizonyítsák; nemcsak a médiában, hanem a konyhában is megállják a helyüket. A mai részben Vágó Piros rádiós műsorvezető pisztrángot készít spenótos árpagyöngy-rizottóval, ami garantáltan izgalomba hozza az ízlelőbimbókat. Mutatjuk az elkészítését, na és persze a végeredményt is!

Az előző részekből már megismerhettük Berki Krisztián és Kökény Attila brassóiját, Keleti Andrea vasárnapi húslevesét, Schobert Norbi rendhagyó csirkepaprikását, na és persze Kocsis Korina rendhagyó rakott, és Horváth Gréta paprikás krumplijának rejtelmeibe is betekintést nyerhettünk.

Ezzel persze nincs még vége a sztárdömping, hiszen a Celebek házias konyhájának legújabb részében most Vágó Piros rádiós műsorvezető készít nekünk egy zseniálisan finom pisztrángot, spenótos árpagyöngy-rizottóval tálalva. Hogy miért esett a választás erre az ízig-vérig nyári fogásra? Piros szerint nem csak karácsonykor, vagy a strandon kell halat ennünk, hanem más alkalmakkor is. Ebben mi is egyetértünk, hiszen nagyon egészséges, szóval csapjunk is a halak közé!  

Tarts velünk a jövő héten, és nézd meg, mivel készül Megyeri Csilla, Szekeres Adrien, Kiszel Tünde, vagy éppen Polgár Tünde. Hogy közülük ki következik, az legyen meglepetés! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss