Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Celebek házias konyhája: Polgár Tünde görögös csirkecombjától eluralkodik rajtunk a mediterrán hangulat

Sorozatunkban celebek ragadnak fakanalat minden héten egészen augusztus végéig. Teszik mindezt azért, hogy bebizonyítsák; nemcsak a médiában, hanem a konyhában is megállják a helyüket. A mai részben Polgár Tünde háziasszony, feleség, családanya, korábban a Feleségek luxuskivitelben egyik legkarakteresebb szereplője görögös csirkecombokat készít egy szuper sült paradicsomos körettel tálalva. Ha ettől nem, hát akkor semmitől sem uralkodik el rajtunk a mediterrán hangulat. Mutatjuk az elkészítését, na és persze a végeredményt is!

Az előző részekből már megismerhettük Berki Krisztián és Kökény Attila brassóiját, Keleti Andrea vasárnapi húslevesét, Schobert Norbi különleges csirkepaprikását , Vágó Piros sült pisztrángjait spenótos árpagyöngy-rizottóval, na és persze Kocsis Korina rendhagyó rakott, és Horváth Gréta paprikás krumplijának rejtelmeibe is betekintést nyerhettünk.

Ezzel persze még közel sincs vége, hiszen a sztárok tovább adják egymásnak a kilincset a Mindmegetténél. A Celebek házias konyhájának legújabb részében Polgár Tünde háziasszony, feleség, családanya, korábban a Feleségek luxuskivitelben egyik legkarakteresebb szereplője készít görögös csirkecombokat egy istenien finom sült paradicsomos körettel tálalva. Tünde azért szereti ezt a receptet, mert egy igazán kellemes, nyári melegben is könnyen fogyasztható ízletes étel a végeredmény.

Tarts velünk a jövő héten, és nézd meg mivel készül Megyeri Csilla, Szekeres Adrien, Kiszel Tünde, vagy éppen Dj Dominique. Hogy közülük ki következik, az legyen meglepetés!

Ezek is érdekelhetnek

Friss