Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Celebek házias konyhája: Horváth Gréta paprikás krumplijától kifekszel!

default user icon
MME
Új sorozatunkban celebek ragadnak fakanalat, hogy bebizonyítsák, a konyhában is megállják a helyüket. A mai részben Horváth Gréta készíti el egyik kedvenc fogását, a paprikás krumplit extra laktatón, tésztával felturbózva. Mutatjuk a végeredményt!

Hogy készíti a brassóit Berki Krisztián vagy Kökény Attila? Mivel teszi különlegessé a húslevest Keleti Andrea? Milyen extra hozzávalót használ Schobert Norbi a csirkepaprikásban? És melyik a kedvenc fogása Kocsis Korinnának? A Mindmegette új, Celebek házias konyhája néven futó sorozatában minden kérdésre választ kapsz. 15 héten keresztül szombatonként a celebeké lesz a konyha, akik házias, magyaros ételeket főznek. Tarts velünk a nyáron, és nézd meg, mit készít Megyeri Csilla, Szekeres Adrien vagy Kiszel Tünde!

AKI MA FŐZ: Horváth Gréta

A mai nap Horváth Gréta, az Ázsia Express nyertese mutatja meg, hogy egyáltalán nem mozog idegenül a konyhában. Egyik kedvenc ételét hozta, a paprikás krumplit, melyet ő otthon bográcsban szokott elkészíteni a családnak és a barátoknak. Egy biztos, üres hassal még senki nem távozott, aki kóstolta az ételét, ugyanis a paprikás krumpli hagyományos hozzávalóin kívül tésztával is turbózza a fogást, amitől az még laktatóbbá válik. Lássuk a receptet!

Hozzávalók:

15 dkg zsírszalonna
1 db vöröshagyma
15 dkg szárazkolbász
1 db tv paprika
2 db paradicsom

bors
2 gerezd fokhagyma
3 db babérlevél
2 tk pirospaprika
1 kg burgonya
2 tk ételízesítő
mangalicazsír
15 dkg fodros kocka tészta 

Ezek is érdekelhetnek

Friss