Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Celebek házias konyhája: Oszvald Marika túrós csuszája után mind a tíz ujjad megnyalod

15 részes sorozatunkban celebek ragadtak fakanalat minden héten egészen szeptember közepéig. Tették mindezt azért, hogy bebizonyítsák; nemcsak a médiában, vagy a színpadon, hanem a konyhában is megállják a helyüket. A mai részben, ami egyben záróepizódunk is, Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja ragad fakanalat.

Az előző részekből már megismerhettük - a teljesség igénye nélkül - Kökény Attila brassóiját, Keleti Andrea vasárnapi húslevesét, Vágó Piros árpagyöngy-rizottós sült pisztrángjait is, de Szekeres Adrienn tárkonyos csirkeragulevese is terítékre került.

Most viszont elérkezünk a Celebek házias konyhájának utolsó részéhez, amit nem is zárhatnánk jobban, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, operetténekes Oszvald Marika hagyományos túrós csuszájával. Jókedvből és isteni ízekből most sem lesz hiány, szóval nézzétek meg, hogyan készül ez a szuperfinom klasszikus egyensen a művésznő recepttárából.  

Ha esetleg valami oknál fogva lemaradtál sorozatunk korábbi részeiről, akkor azokat ITT pótolhatod.

A hagyományos túrós csusza receptjét itt találod >>>

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss