Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Céklás tócsni

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A meghámozott burgonyát, céklát és tormát lereszeljük. Sóval, borssal, köménnyel ízesítjük, majd beledolgozzuk a tojást és a lisztet. A masszából kis lepényeket formázunk.
  2. Serpenyőben felhevítünk egy kevés olajat. A tócsnikat mindkét oldalon megsütjük, majd rácsra szedjük vagy papírtörlőn hagyjuk lecsepegni.

5 ÉRDEKESSÉG A CÉKLÁRÓL, AMIT TUDNOD KELL >>> 

SOKKAL TÖBB, MINT SAVANYÚSÁG: 15 TIPP, HOGY MIT KEZDJ EGY FEJ CÉKLÁVAL >>> 

CÉKLA, A VITAMINBOMBA! ÍME A LEGJOBB RECEPTEK >>> 

Gyorsabban megsül, ha előfőzött céklát használsz hozzá.

Ezek is érdekelhetnek

Friss