hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Céklás rizssaláta mogyoróval

60 perc
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Földimogyoró
  • Tej

Elkészítés

  1.  A tartármártáshoz először elkészítjük a majonézt. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat egy tálba tesszük, és az apránként hozzácsorgatott olajjak fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a citromlevet és a sót.
  2. Hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, a borsot, a cukrot, és alaposan összedolgozzuk.
  3. Az elkészült tartárhoz hozzáadjuk a felkockázott céklát és sonkát, a főtt rizst és a mogyorót, majd az egészet összeforgatjuk. Tálalsig, 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy  az ízek összeérjenek.

 

Ezek is érdekelhetnek