Elkészítés: A céklát megmossuk, alufóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben 1 órán át sütjük, a burgonyát megfőzzük. Amikor kihűlt, leturmixoljuk a céklát, majd hozzáadjuk a tojást, a sót és az áttört burgonyát. Alaposan összekeverjük, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Cipót formálunk belőle, becsomagoljuk fóliába, és 1 órát pihentetjük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük.
Ezután vékonyra kinyújtjuk a tésztát, ravioli szaggatóval megformázzuk, 1 teáskanál tölteléket teszünk bele, összezárjuk, és bő vízben megfőzzük. Végül vajon megforgatjuk a kifőtt raviolit.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre