Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy 20 cm átmérőjű kis kapcsos tortaformát vajjal vagy olajjal kikenünk, majd kilisztezünk.
Egy tálban összekeverjük a száraz alapanyagokat (liszt, sütőpor, kakaópor és cukor). KIkeverjük a tojásokat az olajjal, a száraz hozzávalókhoz forgatjuk ezt a keveréket, majd elkeverjük a reszelt céklával.
A formába öntjük, és kb. 40 perc alatt készre sütjük. A süteményt a sütőből kivéve hagyjuk kihűlni.
A tejszínt habbá verünk, a torta tetejére halmozzuk, és a cékla félretett levével megcsurgatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre