Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
A rettegett orosz hadihajó hiperszonikus rakétákkal indult el az Egyesült Államok felé
Drámai képeken a meggyilkolt rendőr temetése
Brutális baleset Gödöllőn, szinte semmi sem maradt az árokba csapódó autóból
Újra startvonalra állhatnak a napelemesek
Szívszorító videó: így vettek végső búcsút Baumann Pétertől
Sajtóértesülés: Giorgia Meloni támogatta a Magyarországnak küldendő EU-s pénzösszegek csökkentését
Meztelen melleit simogatja Christina Aguilera - képek
Ebben az olasz városban lehet enni a legjobbakat enni a világon
Villámdesszert 30 perc alatt: banános muffin egyszerűen
Így hizlalták fel 270 kilóra Brendan Frasert
Az 5+1 legjobb carbonara recept
Így készül az isteni finom hagymás-baconös nudli, ahogy mi szeretjük
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Recept
MME
Fanny Konyha
Cikk
Brendan Fraser a The Whale (A bálna) című filmben egy 272 kilogramm testtömegű, erősen depressziós angol tanárt alakít, aki családja elvesztése után stresszevésbe kezd. Ahhoz, hogy a színész elérje azt a testalkatot, amit a szerep megkívánt, brutális megpróbáltatásoknak tette ki magát. Kiválóan alakított a színész, ugyanis ezzel megkapta első Oscar-díj jelölését is.
Recept válogatás
A világon szinte mindenhol fogyasztanak karácsony táján gyümölcsökkel teli édességeket, melyeknek közös vonása, hogy a nagy gyümölcs- és cukortartalom miatt hosszú hetekig elállnak. Persze, a gyümölcsökkel teli omlós püspökkenyér nem csak ünnepekkor finom. Készíthetitek valójában bármikor és bármilyem alkalomra, a család imádni fogja. Összegyűjtöttük a legfinomabb recepteket, válogassatok kedvetekre!
Gluténmentes Íz-Lik
Egy ízig-vérig olasz, szaftos és nagyon sajtos tésztaétel, aminek lehetetlen ellenállni. Ha te is imádod a carbonarát, akkor a következő recepteket nem érdemes kihagynod!
A sajttortában az a csodálatos, hogy elronthatatlan a tésztája, a legtöbb féléhez a sütőt sem kell bekapcsolni, a krémje isteni finom és ezerféleképpen variálható.
A nudli a magyar konyha örök klasszikusa, amit imádunk sósan és édesen elkészítve is. Mi most egy baconös verziót mutatunk nektek, ami különösen jóleshet egy mozgással teli, igazán aktív nap után.
Fanny magazin
Még jó ideig a felső légúti fertőzésekről és a köhögésről fog szólni ez az időszak, de csak akkor, ha nem teszünk ellene. Házi készítésű köhögéscsillapító szirupokkal gyorsan, ráadásul finoman előzhetjük meg, vagy kezelhetjük ezeket.
Pászti Péter
A Bocuse d'Or győztes mesterszakács, Széll Tamás állítja: a buktatésztába, a tejbegrízbe, de még a vaníliakrémbe és a madártejbe is kell egy csipet só. Na, de miért? És mennyi az a csipet?