Elkészítés: A tészta hozzávalóit tedd egy tálba, és mixer segítségével keverd össze. Köralakú tortaformában süsd meg. Amikor kihűlt, vágd 3 lapba.
A krémhez főzz meg 2 csomag vaníliás pudingport 6 dl tejjel. Várd meg, amíg kihűl. Addig keverd habosra a 25 dkg margarint a cukorral, majd keverd a kihűlt pudinghoz. A feléhez keverd hozzá az instant kávéport.
Az alsó lapot kend meg a vanília ízű krémmel, tedd rá a középső lapot, amit kenj meg a kávés krémmel. A torta tetejét és oldalát vond be a keményre vert tejszínnel, majd az oldalát szórd meg tortadarával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre