hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Capellini koktélparadicsommal, friss lazaccal és ricottával

MME MME
1 4/5
30 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Pirítsuk meg a hagymát egy csepp olajon, és adjuk hozzá a kockára vágott lazacot, valamint a felaprított paradicsomot. Körülbelül 3 perc alatt főzzük össze. Adjunk hozzá borsot és sót.

2. Egy másik serpenyőben forrósítsuk meg a ricottát tejjel.

3. Főzzük meg a tésztát bő vízben „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), és miután leszűrtük, keverjük össze a paradicsomos lazaccal.

4. Öntsük a felforrósított ricottát egy szervírozó edénybe, majd öntsük a tetejére a szósszal összekevert tésztát. A tetejére petrezselymet szórva tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Barilla - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss