Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Camembert-krémmel töltött palacsinta

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A camembert sajtot éles, vékony pengéjű késsel vékonyra szelem, majd villával alaposan szétnyomom, amennyire sikerül, pépesre. Az így kapott masszát jól elkeverem a vajjal, ízesítem sóval, borssal és tárkonnyal, krémesre keverem, állni hagyom.

A sajtkrémemet arányosan elosztom az előzőleg megsütött palacsintákba, azokat háromszög alakúakra hajtogatom. Tálaláskor kettő darab palacsintát adok egy adagba, karikára vágott csemege uborkával, szeletelt olívabogyóval és szintén szeletelt koktélparadicsommal díszítve adom az asztalra.

Megjegyzés

Desszertként, de könnyű vacsoraként is remek eledel, vegetáriusosoknak is ajánlom. Hagyományos, feltekert palacsintába töltve, felkarikázva a fent említet kísérőkkel tálalva vendégvárónak, esti dumapartihoz, kellemes sörözéshez, borozáshoz is fogyaszthatjuk, akár falat szendvicsek feltétjeként.
- Nanasnani

Ezek is érdekelhetnek

Friss