Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

ByeAlex nekiment a burgercégnek, de nem tette zsebre, amit utána kapott

default user icon
MME
A konfliktus fő forrása egy hideg üdítőnek volt köszönhető, ami végül a zenész munkásságának minősítésig fajult.

ByeAlex közszeretettel formál véleményt, gondolatait, élményeit bátran tolja követői arcába közösségi oldalán sokszor erősen megosztó módon. Legutóbbi posztjával most sikerült sokak zsebében kinyitni a bicskát, amiben egy hazai burgercéget ekézett, amivel a végén saját magát hozta kellemetlen helyzetbe.

Alexet egészen pontosan most az késztette nyilvános véleménynyilvánításra, hogy legutóbbi kajarendelése alkalmával az ételét a jéghideg üdítőjével csomagolták össze, ezért pedig kénytelen volt megmikrózni azt. Rövid, ám de annál tömörebb beszámolójában a budapesti éttermet is megnevezte.

- Amikor nagyritkán rendelsz egy burgert és a jéghideg italt összezacskózzák vele, hogy azonnal mikrózhasd a fagyos kajádat – írta az énekes, amire hamarosan be is futott a gyorsétterem reakciója.

- Kedves Alex, az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297. megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel, lélekkel kiszolgálni. Vagy az is, hogy a futár cég több címet visz ki (ami tőlünk független), és kihűl közben. De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze, elnézést a hibáért – olvasható az étterem bejegyzésében.

 

Ajánljuk még:

*Nyitókép /Fotó: Polyák Attila - ORIGO

Ezek is érdekelhetnek