Elkészítés: A meghámozott, sós vízben puhára főzött burgonyát áttörjük, majd tejjel, tejföllel pürészerűen elkeverjük, és hagyjuk kihűlni. Lisztet adunk hozzá, aztán egyenként a tojásokat, és szükség szerint tejjel higítva sűrű, de folyékony palacsintatésztává keverjük. Fél órát állni hagyjuk, majd kiolajozott serpenyőben kisütjük.
A margarinon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a gombát. Sóval, borssal fűszerezzük, és addig pároljuk, míg a leve elfő. A gombához hozzákeverjük a Knorr serpenyős gombás csirke Rafinériát és a tejszínt, majd kiforraljuk.
A melegen tartott ropogós palacsintákat tányérokra tesszük, tejszínes gombát kanalazunk rájuk, és petrezselyemmel, paprikacsíkokkal megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre