Elkészítés: A burgonyát héjában sós vízben puhára főzzük, hűtjük, meghámozzuk.
Egy salátástálba szeleteljük a hagymákat, a kihűlt burgonyát, az uborkát, a paprikát, az olajbogyót és a gyöngyhagymát, meghintjük fűszerkeverékkel (szeletelés közben picit sózzuk a hagymát és a burgonyát).
A hal bőrét lehúzzuk, az esetleges szálkákat eltávolítjuk, daraboljuk, a salátához adjuk.
Kikeverjük a mártást, a salátával összeforgatjuk, tálalásig néhány órát hűvös helyen érleljük.
Tálaláskor salátalevelekre szedhetjük, díszíthetjük tojással, paradicsommal, kaporral, és pirítós kenyeret kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre