Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyaomlett (tortilla)

MME MME
7 4.3/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük. Meghámozzuk, 3 mm vastagon felszeleteljük.

A füstölt szalonnát kockákra vágjuk, megpirítjuk, zsírján üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a burgonyakarikákat és mindkét oldalon megpirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük.

A tojásokat felverjük, összekeverjük a liszttel és a tejjel. Sózzuk, majd a hagymás burgonyára öntjük. Keverés nélkül, kis lángon addig sütjük, amíg a tojás megszilárdul.

Salátával kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss