Elkészítés: A burgonyát meghámozom, kockára vágom, és enyhén sós vízben puhára főzöm.
Amíg fő a burgonya, kockára vágom a hagymát, az újhagymát és a paprikákat, felaprítom a petrezselymet. A hagymát némi zsiradékon megfonnyasztom, hozzáadom a paprikákat, majd amikor megpuhult, ráöntöm a leszűrt krumplit, sózom, borsozom, és együtt pirítom őket.
Ha kellően átpirult, rászórom az aprított petrezselymet, ráöntöm a felvert tojást, és fedővel lefedve kb. 10 percig sütöm, majd egy lapos tányér segítségével megfordítom, és a másik oldalát is megpirítom.
Forrón tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre