Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyaleves kolbásszal

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Ha már üveges, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, az apróra vágott répát és petrezselyemgyökeret.
  2. Sózzuk, majd felengedjük 1 liter vízzel, meghintjük a fűszerpaprikával, és beletesszük a babérlevelet.
  3. A kolbászról lehúzzuk a bőrét, majd vékony karikára vágjuk. Ha a leves forrni kezd, beletesszük a kolbászkarikákat és tovább főzzük.
  4. Tálalás előtt lisztes tejföllel behabarjuk , és kevés ecettel ízesítjük.

MAJORÁNNÁS KRUMPLILEVES CSIPETKÉVEL>>> 

SAJTOS KRUMPLILEVES>>> 

TEJFÖLÖS KRUMPLILEVES VIRSLIVEL>>> 

Megjegyzés

Csiernyik Mihályné receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss