Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyaleves buggyantott tojással

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászt karikára vágjuk és kisütjük a zsírját. A szalonnát kockára vágjuk és szintén kisütjük a zsírját. A zsíron üvegesre pároljuk a kockára vágott vöröshagymát, és megszórjuk fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a karikára vágott répát és petrezselyemgyökeret.
  2. Felöntjük vízzel, megsózzuk és hozzáadjuk a babérlevelet. Amikor felforrt, beletesszük a kockára vágott burgonyát és megfőzzük. A tejfölből és a lisztből habarást készítünk, majd hozzákeverjük a leveshez.
  3. A tojásokból, külön vízben, buggyantott tojást készítünk, majd a leveshez adjuk. Ezután belerakjuk a kolbászt, a szalonnát is, végül összeforraljuk.

BURGONYALEVES GOMBÁVAL>>> 

TEJSZÍNES BURGONYALEVES BACONNEL>>> 

BURGONYALEVES BROKKOLIVAL>>> 

Megjegyzés

Szűcsné Schmidt Anna receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss