Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyakrémleves garnélával

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Hámozzuk meg a burgonyát, vágjuk fel kockákra, zöldséglevesben főzzük puhára, majd botmixer segítségével pürésítsük a levest.

2. Tegyük a krémsajtot a levesbe, és lassú melegítés és keverés közben olvasszuk fel, de már ne forraljuk.

3. Süssük át olívaolajban fokhagymával a garnélát, és adjuk hozzá a leveshez. Sóval és borssal fűszerezzük. Szórjuk meg frissen aprított zöldfűszerrel, és bagettel tálaljuk.

Megjegyzés

Adagszám: 4
Elkészítési idő: 25 perc

Adagonként: 1788 kJ / 427 kcal, fehérje 20 g, zsír 14 g, szénhidrát 53 g

Fotó: Philadelphia
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss