Elkészítés:
A burgonyát jól megmossuk, és bő vízben hámozatlanul feltesszük főni. A főzővízbe beleteszünk 2 púpozott kávéskanál KNORR Tyúkhúsleves ízesítőt, a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és az egész vöröshagymát. Miután a burgonya félig megfőtt, leöntjük róla a vizet, és héjastól nagyobb cikkekre vágjuk. 1 púpozott kávéskanál Tyúkhúsleves ízesítőhöz hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a köménymagot, borsot, és a kihűlt burgonyát egy zacskóban összerázzuk vele. Forró olajban hirtelen kisütjük és melegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre