Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ebben a hazai városban nyitott új éttermet a Burger King

A gyorsétteremlánc legújabb üzlete Zala vármegyében várja az éhes vendégeket. Ezzel az étteremmel együtt már 57 Burger King üzemel hazánkban.

Jó hír a hamburger rajongóknak, hogy Zalaegerszeg mellett most már Nagykanizsán is működik Burger King. A belvárosban található étterem fejlesztése még tavaly nyáron kezdődött, a csaknem 1 milliárd forintos beruházással létrejött gyorsétteremben több mint 30 munkavállaló dolgozik majd, akiket helyben és a közeli településekről toborzott az étteremlánc – közöle a Burger King.

„Nagykanizsa a vármegye második legnagyobb városa, oktatási, kulturális és egészségügyi szempontból is regionális központ, ahol az elmúlt években jelentős tudományos és gazdasági fejlődés történt, ezért nem volt kérdés, hogy itt nyissuk meg a legújabb éttermünket” – nyilatkozta az átadás kapcsán az étteremlánc hazai egységét üzemeltető Fusion Zrt. elnöke, Sümegi László.

Természetesen az autós forgalomra is gondoltak a fejlesztők, ők a Burger King Drive-ban, az autójukból is megrendelhetik a tűzön grillezett hamburgereket – írja a Világgazdaság.

A Burger King legutóbb idén februárban nyitott éttermet hazánkban, az M1-es autópálya ácsi lehajtójánál lévő egység az 56. Magyarországon, és az első olyan, amely autópálya mellett található.  

Borítókép: Burger King Hungary

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss