Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bunkó kajafutár miatt akadt ki a fél internet, tettéről videó is készült

default user icon
MME
A történet főszereplője, akin egyébként joggal akadtak ki a kommentelők, egy népszerű gyorsétterem futára, aki annyira bunkó volt a házhozszállításnál, hogy a kaját a megrendelő házának behajtójára dobta úgy, hogy még az autóból sem szállt ki. Az esetről videó készült.

Okkal verte ki a biztosítékot az internet népénél az amerikai Jimmy John’s egyik futára, aki igen sajátos módon kézbesítette Meg Moreal legutóbbi kajarendelését. Az esetről készült videón jól látszik, hogy a gyorsétterem munkatársa miután betolat a ház előtti autóbeállóra, csak simán kinyitja kocsija ajtaját, a földre hajítja a rendelést, majd mint aki jól végezte dolgát, elhajt a helyszínről. 

A videó felkerült a TikTokra is, ahol nézők ezrei érdeklődtek, hogy Meg mégis mivel érdemelhette ki ezt bánásmódot. Többen arra gyanakodtak, hogy elmaradhatott, vagy kevés volt a borravaló.

- Miért számít, hogy kapott-e borravalót? A rendelésnél alapból fizetsz a házhozszállításért, az ételt pedig az ajtóig kell szállítani, nem pedig a ház elé dobni. Szépen becsenget a futár, átadja a megrendelőnek a kaját és itt ér véget a folyamat. Ez a munkája - írja az egyik hozzászóló.

A találgatások rövidre zárása végett a megrendelő egy fotót is feltöltött a nyugtáról, amiből világosan kiderül; 2 dollár 18 centet (819 forinot) kapott a sofőr borravalóként, maga a megrendelés pedig majdnem 11 dollárba (4000 forintba) került.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss