hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bundás karaj másképp

MME MME
1 1/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A karajt kicsontozzuk. A húst, a csontot, a megtisztított, nagyobb darabokra vágott leveszöldséget fazékba tesszük. Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Sóval, szemes borssal ízesítjük, fedő slatt megfőzzük. A húst a levesből kivesszük, a levet leszűrjük és külön fogyasztjuk. A húst kihűtjük, felszeleteljük. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a tejszínnel, sörrel, liszttel kikeverjük. Vegetával fűszerezzük. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Ebbe a masszába mártjuk bele a hússzeleteket, majd bő, forró olajban kisütjük. Itatósra szedjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Friss vegyes salátával körítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss