Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bulgursaláta

30 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vizet a sóval felforraljuk. A bulgurt  egy tálba tesszük, ráöntjük a vizet, és lefedjük fóliával. 20 percig állni hagyjuk, majd eltávolítjuk a fóliát, átkeverjük, és hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. A paradicsomot, az uborkát és a petrezselymet megmossuk, leszárítjuk, és felaprítjuk. Megsózzuk, és a bulgurhoz keverjük. Végül a salátához adjuk a felkockázott fetát, és néhány órára a hűtőbe tesszük.

    mindent a bULGURról >>> 

    10 KÍMÉLŐ RECEPT A DIÉTA JEGYÉBEN >>> 

    BULGUR, NEM CSAK KÖRETKÉNT - TÖBB TUCAT HASZNOS RECEPT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss