Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bulgur gombával és csirkemellel

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A bulgur gombával és csirkemellel elkészítéséhez a megtisztított csirkemellet apró kockára vágjuk és olívaolajon megsütjük,  majd félretesszük.
  2. A hagymát apró kockára vágjuk, kevés zsiradékon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott gombát és együtt pároljuk.
  3. A paradicsomot és a paprikát kockára vágjuk, és hozzáadjuk a gombához, végül beletesszük a bulgurt. Felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, borsozzuk és puhára főzzük. Végül belekeverjük a megpirított csirkemellet, és frissen tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss