Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bulgur gombával és csirkemellel

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított csirkemellet apró kockára vágjuk és olívaolajon megsütjük,  majd félre tesszük.
  2. A hagymát apró kockára vágjuk, kevés zsíradékon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott gombát és együtt pároljuk. A paradicsomot és a paprikát kockára vágjuk, és hozzáadjuk a gombához, végül beletesszük a bulgurt. Felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, borsozzuk és puhára főzzük. Végül belekeverjük a megpirított csirkemellet.

15 BOMBAJÓ BULGUROS RECEPT A TABULÉN TÚL: EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS FOGÁSOK! >>>

BULGUR PARADICSOMOS DARÁLTHÚSSAL >>> 

BULGURSALÁTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss